Carpaccio

Carpaccio
Scheemda
Kwaliteit
Recepten
Geschiedenis
Scheemda Rundvleesspecialiteiten

Vleesspecialisten

Een aantal decennia geleden begon de vleeswarenfabriek in Scheemda met de productie van hoogwaardige paardenrookvlees en runderrookvlees voor slagers en groothandels. Rookvlees van het beste vlees, een specialisme van onze slagers in de fabriek. In een kort tijdsbestek is hier ook rosbief aan toegevoegd.

Scheemda Rundvleesspecialiteiten is de specialist op het gebied van voorverpakte verse carpaccio. Dagelijks gaan er duizenden vers verpakte porties carpaccio bij ons de deur uit, op weg naar de winkelschappen verspreid over Europa. En de vraag groeit nog steeds.

 

Basisingrediƫnten van topkwaliteit

Met de opkomst van carpaccio in de Nederlandse culinaire cultuur gingen veel chef-koks op zoek naar rundvlees dat het meest geschikt was voor hun carpacciocreaties. Ze kwamen al snel uit bij de producten van Scheemda Rundvleesspecialiteiten: vlees van de allerbeste grondstoffen en een uitgebreide productieprocedure.

Gouden Partner 2014

In april 2014 heeft de levensmiddelenkrant onderzoek gedaan naar de prestaties van leveranciers van vleeswaren. Scheemda Rundvleesspecialiteiten heeft, op het onderdeel Omzetprestaties, het award in de wacht gesleept.

Scheemda Rundvleesspecialiteiten 'Gouden Partner Award 2014'

 

Contact