Carpaccio

Carpaccio
Scheemda
Kwaliteit
Recepten
Geschiedenis
De klassieker, Rundercarpaccio

Voorgerecht, 2 personen

Bereidingstijd: ca. 10 minuten

Ingrediƫnten:

Bereidingswijze:

Leg de dunne plakjes carpaccio op het bord, zorg ervoor dat je de carpaccio over het hele bord verdeeld. Besprenkel de carpaccio met de dressing en strooi er vervolgens de pijnboompitjes en de kaassnippers overheen. Pak enkele blaadjes rucola en verdeel deze over de carpaccio. Voeg naar wens zout en/of peper toe, om de carpaccio extra op smaak te brengen.

Tip! Maak er zelf een frisse salade bij (slamix, tomaatjes, komkommer, olijfolie)

 

>>

Variatietips!

Dressing: olijfolie en balsamicoazijn, basilicumolie of pestodressing

Varieer eens met de smaakmakers

Kaas: Parmezaanse kaas of pecorini (Italiaanse schapenkaas).

Contact