Contact

Carpaccio

Carpaccio
Scheemda
Kwaliteit
Recepten
Geschiedenis
Carpaccio met mangochutney

Voorgerecht, 4 personen

Bereidingstijd: ca. 30 minuten

Ingrediƫnten:

Bereidingswijze:

Schil de mango en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Schil en snipper de rode ui en fruit deze glazig in een beetje olijfolie. Voeg de rozijnen, bruine suiker, witte wijnazijn, gembersiroop en de laurier toe en laat het geheel (af en toe roeren) 20 minuutjes zachtjes doorpruttelen (chutney). Verwijder de laurier en laat de chutney afkoelen. Verdeel de carpaccio over 4 borden en bestrooi het met de pijnboompitjes, zwarte olijven en peterselie. Serveer de chutney (in een glaasje) naast de carpaccio.

 

<< >>

Probeer eens een andere chutney, varieer in het soort fruit of groente en je creƫrt een heel ander gerecht!

Variatietips!

Lekker met fijngesneden ijsbergsla met een pestodressing, 1 el pesto op 150 ml olijfolie.