Contact

Carpaccio

Carpaccio
Scheemda
Kwaliteit
Recepten
Geschiedenis
Broodje carpaccio

Lunch, 2 personen

Bereidingstijd: ca. 15 minuten

Ingrediƫnten:

Bereidingswijze:

Halveer de pistoletjes (vers afgebakken aan te raden) en besmeer een helft van het pistoletje licht met de dressing. Beleg de pistoletjes (halve) met ijsbergsla en enkele blaadjes rucola. Leg de plakjes carpaccio over de sla en besprenkel vervolgens de carpaccio met de rest van de dressing. Strooi de pijnboompitjes en de kaassnippers erover. Voeg naar wens zout en/of peper toe.

 

<<

Voor de liefhebber: voeg extra zongedroogde tomaatjes toe.

Variatietips!

Probeer carpaccio ook een eens op een ander broodje: ciabatta, Italiaanse bol, meergranen pistolet, sandwich, geroosterde sneedjes brood, stokbrood (voor de grote trek). Voor ieder wat wils!