Contact

Carpaccio

Carpaccio
Scheemda
Kwaliteit
Recepten
Geschiedenis

Productkennis

Hedendaags neemt de productkennis bij de consumenten toe. Wat ligt er op mijn bord? Wat zit er wel en wat zit er niet in? Steeds meer lezen de consumenten eerst de informatielabels voordat het product wordt gekocht. Dit wordt ook mede aangemoedigd door de media/Social Media.

De voedingsinformatie is belangrijk: zoutpercentage, vetpercentage, suikers, eiwitten etc. Consumenten willen een lekker en gezond product. Wij streven ernaar om hieraan te voldoen en de consument tevreden te stellen. En het bewijs zetten wij op de accurate labels.

Bij de analyse van de grondstoffen en de eindproducten wordt er niet alleen gecontroleerd op zout- en vetgehalte, maar ook op allergenen en de exacte naleving van receptuur. Alle informatie komt uiteindelijk op de voedingsdeclaraties.

 

Een gezond product

Wij produceren een eerlijk product. Voor ons betekent dit dat het eindproduct zo weinig mogelijk toevoegingen heeft. Ook werken wij met magere vleessoorten. Ons eindproduct heeft altijd een laag vetpercentage.

Voedingsinformatie

 

Herkomst en traceability

Kwaliteitsnormering en betrouwbaarheid